AirheadsJump_TittleTreatment-1024x299

Airheads Jump [App]

08/19/2014

Airheads Jump is een spel waar stoppen met springen de dood betekend. Het spel komt van de makers van Skyline Skaters en andere leuke Jump spellen.

Airheads Jump | look and feel

Airheads Jump draait allemaal om lucht hoofden die een vliegtuig crash hebben overleefd. Nu ze midden in de jungle zitten zijn ze opzoek naar een uitweg. Ook zijn er een paar van je Airhead vrienden opgepakt, die je geduurde het spel held heldhaftig bevrijd. Airheads Jump ziet er erg levendig uit en speelt ook erg soepel. De grafisch elementen zijn groot maar goed gedetailleerd wat erg actief uitziet in de jungle achtige omgeving.

Een introductie:

Airheads Jump | Game Play

Airheads Jump is te spelen met 1 druk op je knop hiernaast moet je meebewegen om de Airheads de juiste kant op te laten draaien. Het draaien gaat soepel, een kleine beweging naar links of rechts is meer dan genoeg. Een level draait om twee dingen, ten eerste moet je op tijd de finish passeren hiernaast moet je voor jezelf zoveel mogelijk munten te pakken zien krijgen. Met alle munten kun je je lucht hoofd upgraden, hij springt dan steeds hoger en sneller. Bij elk van de 100 levels kun je drie sterren halen, om dit te doen moet je op hoog tempo naar de finish racen.

download (4)

Airheads Jump | Reviews [Apple store]

Nederland: Leuk en toch weer wat anders
Japan: uitdagend en een echte WC spel
Duitsland: Probeer en word verslaafd

Airheads Jump | in game aankopen

Ondanks dat de app geheel gratis goed te spelen is, word er veel gepromote met ingame aankopen. Bij elke level kan je kiezen om een booster te gebruiken inruil voor gems of om even een video advertentie af te kijken. Het is wel leuk te spelen zonder ingame uitgaven.

Airheads Jump | downloaden

Je download de nieuwste Airheads Jump app natuurlijk bij spele.nl. Het spel is beschikbaar voor IOS en de Playstore. Het werkt uitstekend op de tablet en op je mobieltje.

Tags: , , , , , , , , ,