Front-3-angry

Angry Bird Transfromers!

11/11/2014

Rovio de maker van Angry Birds heeft de beroemde boze vogels in een nieuw jas gestopt en op een gevaarlijke missie gestuurd. De Angry Birds zijn nu helemaal omgebouwd tot krachtig robots uit de Transformers series.

Angry Birds Transformers | Look and feel.

We hebben vaker een mix van grote merken gezien en dat liep meestal niet heel goed, hierdoor verwachte wij ook niet een hele andere game bij Angry Birds Transformers. Wat hebben wij ons vergist, Rovio heeft met Angry Birds Transformers een geheel nieuw en uitdagende spel uitgebracht. Het hele concept is veranderd en toch het zelfde gebleven. Onze boze vogels hebben een hele wapen upgrade gehad en kunnen zich nu net als de Transformers verdedigen.

angrybirds_transformers_

angrybirds_transformers_

Vele van team Spele.nl zijn opgegroeid met Transformers en de beelden van Angry Birds Transformers gaven ons toch mooie herinneringen aan de serie. Angry Birds Transformers is een kwalitatieve spel, er is goed na gedacht over de mix van deze twee grote merken en het resultaat is een ijzersterk app.

Angry Birds Transformers | Gameplay

In de gameplay zijn twee elementen gemixt, je vecht tegen de oude vijand van Angry Birds namelijk de kleine biggetjes. Alleen doe je dat niet meer door te richten en je zelf aftenvuren, maar dat doe je met jou compleet nieuwe wapen arsenaal. Je Angry birds Transformer rent door, ondertussen richt en schiet jij steeds biggetjes neer. Er zijn veel leuke kleine details die het spel wat meer diepgang geven. Zo zijn er verschillenden biggetjes met bescherming, op een helikopter of met een ballon. Ook kun je veranderen van Transformers, je moet ze wel eerst bevrijden!

angrybirds_transformers_

angrybirds_transformers_

Nu komt het leuke deel, naast je nieuwe wapens kun je ze ook upgraden. Je kunt midden in het spel ook hulp vragen aan je mede autobots of zelf veranderen in een auto! Dit zijn game elementen die het spel absolute leuker maken. Tevens laat dit ook zien dat er goed is nagedacht om beide merken in hun bekende karakters te laten. Het is aan te raden dat je goed omgaat met je resources want om sommige levels te spelen heb je upgrades nodig en als deze niet kunt betalen betekend het dat je of moet betalen of 4 uur moet wachten.

Angry Birds Transformers | Ingame aankopen

Angry Birds Transformers is geheel gratis te spelen. Wel zijn er ingame aankopen aanwezig,   je kunt boosters en andere ingame items ook sparen of in het spel winnen. De ingame aankopen beginnen vanaf de 4.90 tot de 98.17.

Angry Birds Transformers | Downloaden

Je kunt Do Not Crash app downloaden op Spele.nl, het spel draait op IOS en Andriod. Ook werkt het probleem loos op de smartphone en op de tablet helaas er is geen desktop versie uitgebracht.

Apple – vereist IOS 6.0 of nieuwer. Werkt met de Iphone, Ipod Touche en Ipad. Android – vereist Andriod 2.3 of hoger. Werkt met de tablet  en smartphone.

Android – vereist 4.0 of nieuwer. Werkt met alle Android toestellen en tabletten.

Tags: , , , , , , , , , , ,