unnamed

Candy Crush Saga [app]

08/26/2014

Candy Crush Saga is het bekendste spelletje van Nederland, het staat namelijk op nummer  1 van de meest gedownloade spellen van de Google Playstore en Apple app store. Maar wat maakt Candy Crush Saga nou zo bijzonder?

Candy Crush Saga | Look and Feel

Candy Crush Saga is net grote snoep winkel, zodra je de app opent krijg je waarschijnlijk het zelfde gevoel als dat je net de Jamin in loopt. Je wordt overrompeld door bewegende snoepjes, puddings en vele andere lekkernijen. Het visuele element van Candy Crush is gedetailleerd en erg  verleidelijk. Candy Crush Saga heeft ook een kleine verhaal lijn en dit avontuur beleef je samen met Tifi en meneer Toffee.

Candy Crush Saga | Game Play

Candy Crush Saga  is een bekende matching tiles spel, welke je waarschijnlijk kent al kent van Bejeweld. Vanaf de drie op een rij kun je blokjes weg spelen en maak je ruimte voor nieuwe snoepjes. King heeft veel leuke elementen toegevoegd aan het spel. Zo zijn er verschillen doelen die je moet halen. Bij sommige levels moet je binnen een bepaalde tijd alle snoepjes wegwerken en bij andere moet je eerst een minimum aantal punten halen om verder te mogen. Favoriete van Spele.nl zijn de levels waar je een gelatine blokken moet weg spelem, wat zeker niet altijd even makkelijk gaat.

629712-candy-crush-saga-android-screenshot-the-level-map-dutch-tablet

Om het je moeilijker te maken heeft Candy Crush Saga nog meer uitdagende elementen toegevoegd. Zo zijn er vreselijke virussen die zich verspreiden en snoepjes ontoegankelijk maken. Of bommen die je zo snel moet weg spelen. Gelukkig zijn er ook genoeg boosters die je verder helpen, zo krijg je na het weg spelen van 4 snoepjes een bom om andere snoepjes sneller weg te kunnen spelen.

Naarmate het spel moeilijker wordt zal je merken dat jou levens iets belangrijker zijn dan je voorhand misschien dacht. Je krijgt er elke half uur eentje bij, met een max. van 5. Je kunt nieuwe levens en boosters ook krijgen door je aan te melden via Facebook en vrienden min of meer te spammen. Door Candy Crush Saga te koppelen aan Facebook zal je hoogst waarschijnlijk een beetje verslavend worden. Doordat de levels steeds moeilijker worden moet je niet schrikken als je een paar dagen blijft haken op een level.

level 1 T/M 10

Candy Crush Saga | in app aankopen

Candy Crush Saga is gratis te downloaden maar heeft als een echte sociale game het pay to play systeem geïmplementeerd. Dit houd in dat je extra moet betalen om naar een volgende level te gaan of dat je genoeg punten moet heb verzameld. Hiernaast zie je ook afentoe een advertensie voor bij gaan. Voor ouders die goed willen opletten dat hun kinderen zorgvuldig omgaan met hun creditcard is hier een handige link om een code te zetten op betalingen. Hierdoor kunnen betalingen alleen worden verricht als de bij behorende pincode word ingevoerd.

Candy Crush Saga |cheats, hints, trucjes en hacks

In deze blog geeft Spele.nl je maar 1 kleine cheat  om extra levens te krijgen. Zet de klok van je mobiel 24 uur vooruit. Hierdoor denkt Candy Crush Saga  dat je nieuwe levens hoort te krijgen.

Candy Crush Saga | downloaden

Je kunt Candy Crush Saga  downloaden op Spele.nl voor IOS en Andriod toestellen. Het spel werkt ook voor op je computer, dan moet je je wel aanmelden bij Facebook. Candy Crush Saga  is goed te spellen op de tablet en smartphone.

Dit is pas een highscore!

Tags: , , , , , , , , , ,