candy-rain-large

Candy Rain 2

10/22/2014

Na het succes van Candy Rain heeft Spele.nl nu Candy Rain 2 uit gebracht. Een volledig nieuwe spel gemaakt voor op de tablet en smartphone. Het online spelletjes zit vol met nieuwe boosters en uitdagende levels.

Candy Rain 2 | Look and Feel

Na het succes van King Saga spellen hebben veel developers de zelfde design en indeling aangehouden. Zo ook in Candy Rain 2 zien we de bekende elementen van Candy Crush Saga terug. Ondanks dat het niet origineel is geeft het wel een vertrouwde omgeving. Bij Spele.nl zijn we ook gek op snoepjes en andere lekkernijen, daarom zal je bij Candy Rain 2 veel nieuwe snoepjes voorbij zien vliegen. De achtergrond muziek is ook geheel aangepast, er is gekozen voor minder hoog tempo en juist voor rust gevende klanken. Doe je oordopjes in en begin aan de nieuwe Candy Rain 2.

Candy Rain 2| Game Play

Er zullen weinig gamers zijn die niet weten hoe de matching tiles systeem werkt maar we leggen het graag nog een keer uit voor onze nieuwe gamers. Candy Rain 2 is net als vele andere spellen een matching tiles game. Dit houd in dat je minimaal 3 of meer van het zelfde moet hebben om items in het spel weg te spelen. Doordat het speelveld zich continu aanpast zal je nieuwe strategie├źn moeten bedenken om de items te linken. Gelukkig krijg je hulp van de boosters in het spel die op een magische manier je uit de moeilijkste situaties reden.

Candy-Rain-a-640x480
Candy Rain 2| Ingame Aankopen

Candy Rain 2 is een HTML 5 spel, dit houd in dat het wordt geopend in jou webbrowser. Je hoeft dus niets te downloaden. Ook zijn er geen ingame aankopen mogelijk. Alles is gratis om te spelen. Wel zal je af en toe een advertentie voorbij zien komen.

Candy Rain 2 | Apparaten

Omdat dit een webgame is kan het spel worden gespeeld in alle apparaten. Als je een account bij Spele.nl aanmaakt dan worden jou game gegevens ook altijd goed opgeslagen. Dus als je vandaag op je tablet speelt en morgen op de desktop dan kun je bij beide je game gegevens ophalen. Als je altijd op je smartphone speelt en niet inlogt dan worden je game gegevens ook opgeslagen.
Het online spelletje werkt op Android op IOS en ook op je desktop computer. Je kunt het spel probleem loos online op alle tablet en smartphones openen. Veel game plezier!

Tags: , , , ,