cannons-large

Cannons and Soldiers

10/14/2014

Ben je opzoek naar online tablet spelletjes? Stop met zoeken en probeer Cannons and Soldiers is een keer uit. Dit leuke spelletje is speciaal gemaakt voor op de smartphone en tablet.

Cannons and Soldiers | Look and Feel

Online op je tablet spelen gaat niet altijd even goed op het web. Daarom heeft team Spele.nl, speciaal voor de tablet gamers, een serie met spellen gemaakt die perfect werken op de tablet.

Cannons and Soldiers heeft een simpele design welke perfect aansluit op de titel. In het mooie landschap sta jij als team rood tegenover je vijanden van team groen. Met je krachtig kanon moet je preciesie kogels er uitkunnen schieten.

Cannons and Soldiers | Gameplay

Dit mobiele spel zal waarschijnlijk een paar Angry Birds herinneringen terug brengen. Dit komt omdat de gameplay er veel op lijkt. Net als bij Angry Brids bepaal jij de snelheid en de hoogte van de kanon kogel. Jou doel is om het groene leger zo precies mogelijk te raken. Je vijanden moeten omvallen als ze blijven staan telt de score niet.

Het spel wordt al snel uitdagender, tussen de vele gebouwen zijn er ook vrienden van jou gevangen genomen. Deze herken je natuurlijk snel door rode jasje ook hebben ze hun handen omhoog. Je mag je vrienden natuurlijk niet raken. Doe je dit wel dan ben je gelijk game over!

cannons-small

Cannons and Soldiers | in game aankopen

Dit tablet spelletje wordt geopend in je webbrowser, en is dus geen app. Er zijn geen betalingen, en je voortgang in het spel wordt netjes opgeslagen.

Cannons and Ssoldiers | apparaten

Cannons and Soldiers kan gespeeld worden op alle apparaten. Het spel werkt op Andriod en IOS en van tablet tot desktop. Veel game plezier!

 

Tags: , , , ,