Circle the dor large

Circle the dot [App]

08/25/2014


Circle the Dot is een nieuwe game van Ketchapp. Ketchapp gaming bedrijf kennende weten we dat zij altijd een uitdagende game weten te maken. Dat is hun wederom weer gelukt met Circle the Dot.

Circle the Dot | Look and Feel

Circle the Dot is compleet gemaakt in de bekende stijl van Ketchapp. Het simplistisch ogende design is met 1 druk op de knop te spelen en werkt altijd zeer accuraat. Circle the Dot is gemaakt met alleen oranje en blauw, wat snel een duidelijke overzicht van het speelveld geeft. Het doel van het spel is het omcirkelen van de loslopende blauwe tegel.

Circle the Dot | Game Play

De spellen van Ketchapp zijn altijd heel gebruiksvriendelijk, als gamer zal je bijna nooit moeite hebben met de gameplay. In Circle the Dot moet je met behulp van de oranje tegels de enige blauwe tegel vast zien te zetten. Elke keer dat jij 1 oranje blokje plaatst, mag het blauwe tegeltje een stap zetten. Wat team Spele.nl heeft geleerd van de eerder Ketchapp games is het volgende: hoe simpeler het spel er uitziet hoe moeilijk het waarschijnlijk is. En dat is zeker van toepassing bij Circle the Dot.

circle the dot 2

Circle the Dot | ingame aankopen

Bij Circle the Dot zijn er geen ingame aankopen en daar houden we van. Wel krijg je met ruime intervallen een advertentie te zien.

Circle the Dot | reviews

Apple Appstore: gemiddelde sterren: 4.5 sterren

Duitsland: het spel begint leuk alleen op een gegeven moment ben je elke logica van strategie kwijt en volg je de blauwe punt blindelings. Om gek van te worden.

Nederland: begrijp me niet verkeer het spel heeft veel goede elementen alleen het is zo random dat ik de weg kwijt raak. Het geluk is weer dat je nieuwe niveau snel kunt beginnen.

circle the dot

 

Circle the Dot | Download

Dat doe je natuurlijk alleen op Spele.nl. Je kunt Circle the Dot alleen spelen op IOS apparaten.

Tags: , , , , , , , , ,