game clash of kings

Clash Of Kings The Last Empire. (App)

03/23/2015

Als je van Empire games houdt is Clash of Kings zeker een aanrader. Clash of Kings is een multiplayer, real-time strategie spel. De laatste hit van Empire Game Studio. Alleen al in de Google Play Store is het spel meer dan 10 miljoen keer gedownload en heeft het een gemiddelde beoordeling van een 4,3.

Clash of Kings | Look and Feel

Qua uiterlijk ziet Clash of Kings er goed uit. Helemaal als je je bedenkt dat het spel gratis te downloaden is. De gebouwen zijn erg gedetailleerd en veranderen mee na een upgrade. Het spel speelt zich af tegen een mooi landschap met o.a. een fantasie elf.

Clash of Kings | Gameplay

Het spel begint met jouw koning die een verloren stad herovert. Het is niet duidelijk wie deze stad in handen had of hoe je de stad bent kwijtgeraakt. Het gaat erom dat je de stad herovert hebt. Dan begint het spel.

Zoals je gewend bent van real-time strategie spellen is het de bedoeling je rijk op te bouwen, te verdedigen en vijanden te verslaan. Tot zover niks nieuws. Maar in Clash of Kings heb je controle over maar liefst 7 koninkrijken en staan allianties centraal. Allianties bestaan uit een groep spelers die samenwerken om hun steden op te bouwen. Normaal staan allianties gelijk aan vriendelijkheid en hulpvaardigheid. Maar in Clash of Kings kan je je allianties ook steunen door het sturen van troepen tijdens een aanval. Uiteraard werkt dit omgedraaid ook. Dat jij tijdens een aanval gesteund kan worden door troepen uit je allianties. Vooral in het begin van het spel is dit een belangrijk element. Omdat je dan het meest zwak staat en een makkelijk doelwit voor aanvallen van vijanden bent. Het komt er in Clash of Kings op neer dat je je gebouwen verbeterd en daarmee ook je troepen vergroot.

Wie valt er eerder aan? Jij, of je vijand?

clash of kings 3

Clash of Kings | Gratis

In principe speel je Clash of Kings gratis. Er zijn echter speelelementen die gekocht kunnen worden voor echt geld.

Clash of Kings | Downloaden

Overal Clash of Kings willen spelen? Dat kan! Clash of Kings is namelijk te downloaden voor smartphone en tablet. Zo speel je waar en wanneer je wilt.
Apple – vereist iOS 5.1.1 of nieuwer. Geschikt voor iPhone, iPad en iPod touch.
Android – vereist Android 2.3.3 en hoger. Geschikt voor smartphone en tablet.

Tags: , , , ,