diamond digger saga

Diamond Digger Saga [App]

09/22/2014

Diamond Digger Saga is een uitdagende aansluiting op de spellen van game developer King. Je graaft samen met Diggy door diamanten, zand en steen om bijzondere schatten te vinden.

Diamond Digger Saga | Look and Feel

Wederom heeft King het weer voor elkaar gekregen om een spannende spel te creëren met matching tiles als basis. Het design van Diamond Digger Saga heeft veel weg van de andere King spellen, het is namelijk erg kleurvol en enthousiast vorm gegeven.  Met het design onderscheid Diamond Digger Saga zich met volwassene kleuren, afbeeldingen en iconen.

diamond-digger-saga-loading-screen

 

Van King zijn we gewend dat hun Saga spellen zonder bugs en hapering werken, helaas is dat nog niet het geval bij Diamond Digger Saga. Gedurende het spellen hebben wij een aantal keer meegemaakt dat het spel helemaal vast loopt of zelfs een bug verstopt heeft zitten. Dit zijn wij niet gewend van de King.

Diamond Digger Saga | Game Play

Diamond Digger Saga heeft veel weg van de eerdere matching tiles spellen van King. Toch is dit spel uniek in zijn game play. Waar het bij de andere saga spellen van King draait om het behalen van een opdracht ben je in Diamond Digger Saga opzoek naar de uitgang. Welke soms wel 4 verdiepingen lager kan zitten. Je baant je een weg door stenen en zand en maakt het pad vrij zodat er water doorheen kan stromen. Om punten te behalen moet je minimaal drie op een rij wegspelen deze diamanten moeten wel vast zitten aan zand. Eigenlijk alles wat niet direct in verbinding staat met zand en stenen levert je geen punten op!

Trailer:

De eerste 30 tot 40 levels zijn zonder echte uitdaging makkelijk te spelen, daarna komt de ware puzzel aard van Diamond Digger Saga naar boven. Geen makkelijke bonus punten of boosters meer maar gewoon ouderwets keihard puzzelen!

Diamond Digger Saga | Ingame Aankopen

Het spel is gratis te downloaden en te spelen, maar op een gegeven moment zal je merk dat of meer gems nodig hebt of spijt hebt dat je al je gratis boosters hebt weggespeeld. Ingame aankopen zijn dus aanwezig, je kunt boosters, levens en goud kopen.

Diamond Digger Saga | Reviews

Google Play  store geeft Diamond Digger Saga  4.2 sterren

Apple App store geeft Diamond Digger Saga 4.5 sterren

diamond digger saga 2

 

Diamond Digger Saga | hints, cheats, trucjes en hacks

Voor Diamond Digger Saga heeft team Spele.nl een uitgebreide walktrough blog in elkaar gezet klik hier om er direct naar toe te gaan.

Diamond Digger Saga | Downloaden

Je kunt Diamond Digger Saga  downloaden op spele.nl, het spel draait op IOS en Andriod. Ook werkt het probleem loos op de smartphone en op de tablet helaas er is geen desktop versie uitgebracht.

Apple – vereist IOS 6.0 of nieuwer. Werkt met de Iphone, Ipod Touche en Ipad.

Andriod – vereist Andriod 2.3 of hoger. Werkt met de tablet en smartphones.

 

 

Tags: , , , , , , , , , ,