Don’t touch the spikes  lerge

Don’t touch the spikes

07/22/2014

Don’t touch the spikes is een nieuwe arcade spel van de Ketchapp gaming Bedrijf. Je kent het bedrijf misschien al van de The line app. Met hun nieuwe spel brengt ketchapp de Flappy Bird games naar een nieuw level!

Don’t touch the spikes | Game Play

Don’t touch the spikes is een arcade stijl gedesigned spel, het is simpel, modern en lokt de speller om het spel continue opnieuw te spelen. Jammer genoeg heeft Ketchapp gekozen voor een Flappy Bird karakter, terwijl zij doorgaans veel creatiever zijn. Het spel heeft maar 1 level, maar deze level word nooit saai. Dit komt omdat de spijkers ( spikes ) altijd op een andere plek te voorschijnkomen. Ook helpt het dat de achtergrond kleur steeds veranderd naarmate je meer punten verdient. Je speelt het spel in een vierkante kamer, de Flappy Bird vogel vliegt van links naar rechts en moet de spijkers die op de muren verschijnen ontwijken. Dit spel wordt moeilijker om het allemaal steeds sneller gaat en er meer spijker verschijnen.

Don’t touch the spikes  2

De fun factor in dit spel is voornamelijk het breken van highscores. Of het nou van je vrienden is of je persoonlijke record het is en blijft leuk om een record te breken. Team spele.nl heeft 97 punten behaald, denk niet dat je dat kunt verbreken.

Don’t touch the spikes | Waar te downloaden?

Don’t touch the spikes kan gedownload worden op spele.nl. het spel draait op Andriod en op IOS. We geven voor keur aan de smart Phone omdat het gewoon wat leuker is om mee te spelen.

Don’t touch the spikes | Game Play

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,