blog-age-of-empires

Empire: Four Kingdoms

10/27/2014

Empire: Four Kingdoms, een geweldig strategie en MMO oorlog spel. Speel online vanaf je mobiel of tablet om jou koninkrijk op te bouwen.

 Empire: Four Kingdoms | Look and Feel

Dat dit een immens grote spel is merk je niet gelijk. In Empire: Four Kingdoms laten de game makers je rustig kennis maken met de knopjes en de gameplay. Schrik niet het is een groot spel en je hoeft zeker niet alles te onthouden na de eerste paar stappen. Het design van Empire: Four Kingdoms doet ons veel denken aan de Age of Empires game series. Met name in het design van gebouwen en upgrades naar een nieuwe tijdperk. Voor een online mobiele en tablet game zijn de grafica er goed gedaan. Er zijn vooral veel details in de gebouwen te zien en ook zijn er veel beweeg mogelijkheden voor je ingame assets.

Empire-Four-Kingdoms-Screens2

Empire: Four Kingdoms | Gameplay

Jou doel is het grootste en machtigste koninkrijk ooit op te bouwen. Je begint met niets en bouwt stap voor stap je Kingdom op. Alleen komt hier natuurlijk veel mogelijkheden bij kijken, all deze opties hebben ze slim verwerkt in een kleine menu. dit geeft het spel een makkelijker opbouw en maakt het veel duidelijker. Daarom vinden wij de menu en het opbouw van Empire: Four Kingdoms absolute de sterke kracht van het spel. Het is allemaal logisch opgezet. Het spel legt ook goed uit waar elke optie belangrijk voor is. Uit eindelijke is het de kennis van het spel en jou strategie dat jou naar overwinning moet brengen.

Omdat Empire: Four Kingdoms een spel is waar je langere tijd aan moet werken moet je realiseren dat je elke dag een beetje bij beetje opbouwt. Hier komt veel strategie en geduld bij kijken. Bijvoorbeeld hoe manage je jou bevolking en hoe hou je hun wensen bij.

Aanvallen en verdedigen is natuurlijk een van de belangrijkste elementen in een spel als  Four Kingdoms. Je kunt via jou wereld map zien welke andere spelers bij jou in de buurt zitten. Je kunt hier hun level en andere statistieken zien. Met deze informatie kan jij weer beslissen of je wilt aanvallen of je juist jou verdediging wilt verstreken. Vergeet niet dat jij ook allianties kunt sluiten met andere spelers. Misschien is het handig om eerst een spion te sturen om te kijken hoe sterk je tegen spelers is.

 

Empire-Four-Kingdoms-Screens1

Empire: Four Kingdoms | In app aankopen

Empire: Four Kingdoms is geheel gratis te downloaden maar zoals te verwachten is met zo een goede en grote MMO spel kun je in game betalingen doen. Maar een slimme speler kan het allemaal zonder. Overigens kun in hets spel ook genoeg verdienen waardoor je geen ingame aankopen hoeft te doen.

Empire: Four Kingdoms | Downloaden

Empire: Four Kingdoms kun je spelen op mobiel en tablet. Het spel werkt probleemloos voor IOS en Andriod apparaten. Ook heeft het spel een  desktop versie, kortom of je nu op je mobiel, tablet of laptop speelt je hebt altijd online toegang tot Empire: Four Kingdoms!

Tags: , , , , , , , , ,