Farm Heroes Saga

Farm Heroes Saga [App]

09/25/2014

Farm Heroes Saga is een van de bekendste spellen van game developer King, ook wordt het wel eens gezien als de opvolger van Candy Crush Saga. Ondanks dat ze op elkaar lijken zijn het twee verschillende versies van de machting tiles genre.

Farm Heroes Saga | Look and Feel

Voor de developers bij King moet het keer op keer een uitdaging zijn om nieuwe matching tiles games te lanceren. Ze lijken allemaal zoveel op elkaar dat ik zou beweren dat iedereen altijd Candy Crush speelt. Voor de kenners is dit absolute niet het geval, een potje Candy Crush Saga is niet te vergelijken met Diamond Digger Saga.
Om Farm Heroes Saga een andere look en feel te geven is er gekozen voor andere thema, in plaats van snoep zien we nu fruit, groente en af en toe een boerderij diertje. Echt onderscheidend is het niet. Wel is er wat meer gebruik gemaakt van bewegende objecten en een wat activerende vormgeving. Dit geeft Farm Heroes Saga een iets volwassener uiterlijk. De speel wijzen en knoppen zijn wel identiek aan de andere Saga spellen.

Farm Heroes Saga  [App]

Farm Heroes Saga | Game Play

Farm Heroes Saga lijkt ook qua game play op zijn voorganger. Op het eerste gezicht is er niet veel veranderd het weg spelen van 3 of meer icoontjes is het zelfde, ook de boosters en levens systeem zijn onveranderd gebleven. Om het boerderij thema level in t blazen moet je in plaats van een puntentotaal een bepaalde aantal fruit en groente oogsten om naar de volgende level te mogen,
In Farm Heroes Saga hebben we twee nieuwe elementen ontdekt zo zijn de boerderij dieren zoals de kippeneieren die open gaan bij een combinatie van drie of meer. Hier krijg je dan een leuk klein kuikentje die pas weg gaat als je er twee of meer hebt. Zo hebben ze dat ook gedaan met bloemen en fruit bomen. Hiernaast ze je links in het scherm een aantal doelen zo moet je bijvoorbeeld 15 rode en 20 blauw objecten wegspelen.
Iemand die niet specifiek fan is van matching spelletjes zal de Farm Heroes Saga snel gaan vervelen en waarschijnlijk voelt het ook aan als herhaling. Het zal Farm Heroes Saga ook niet lukken om zijn voorganger te evenaren, des ondanks is het voor de liefhebbers een leuke vervolg op Candy Crush.

Farm Heroes Saga | Ingame Aankopen

Het spel is gratis te downloaden en te spelen, maar op een gegeven moment zal je merk dat je meer goud nodig hebt of spijt hebt dat je al je gratis boosters hebt weggespeeld. Ingame aankopen zijn dus aanwezig, je kunt boosters, levens en goud kopen. Wel krijg je 50 goudstaven cadeau in het begin, maar die ben je snel kwijt. Dit komt voornamelijk door de zogeheten Pay Wall. Zo een muur kan je niet met punten openen maar alleen door te betalen met goudstaven of Facebook vrienden uit te nodigen.
Met de eerste 50 goudstaven kom je een heel eind, alleen red je het niet om alle pay walls te openen. Voor veel spelers is dit dan ook een irritatie punt.

Farm Heroes Saga | Reviews

Google Play store geeft Farm Heroes Saga 4.3 sterren
Apple App store geeft Farm Heroes Saga 4.4 sterren

Farm Heroes Saga  [App]  ei

Farm Heroes Saga | hints, cheats, trucjes en hacks

Voor Farm Heroes Saga heeft team Spele.nl een uitgebreide walkthrough blog in elkaar gezet klik hier om er direct naar toe te gaan.Farm Heroes Saga | Downloaden

Je kunt Farm Heroes Saga downloaden op spele.nl, het spel draait op IOS en Andriod. Ook werkt het probleem loos op de smartphone en op de tablet. Hiernaast kun je via Facebook ook de desktop versie spelen.
Apple – vereist IOS 6.0 of nieuwer. Werkt met de Iphone, Ipod Touche en Ipad.
Andriod – vereist Andriod 2.3 of hoger. Werkt met de tablet en smartphones.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,