game of war

Game of War | Fire Age

11/18/2014

Game of War is een geweldig ontworpen grote MMO game. Hierdoor heeft het spel wereld wijd al miljoenen gebruikers. Game of War is gekomen om Nederland ook over te nemen, laten we eens kijken of dat hun gaat lukken.

Game of War Fire Age | Look and Feel

Vanaf het moment dat je de eerste keer het spel start wordt je overweldigd door alle verschillende iconen en een ontzettend druk start scherm. Ik zou bijna zeggen door alle iconen en tabbellen zie ik de game bijna niet meer. Maar Natuurlijk dient elke knopje ergens voor en dat gaat uitgelegd worden in de uitgebreide handleiding van Game of War.

Naast de complexiteit van het spel valt je waarschijnlijk ook het volgende op, de prachtige graphics! Voor een mobiele game heeft Game of War het ontzettend goed gedaan. Veel details en netjes HD kwaliteit. Voor de hardcore gamers maakt dit natuurlijk niet veel uit maar het  geeft zeker een leuk extraatje aan Game of War.

– Kate Upton Game Of War Filmpje

 

Game of War Fire Age | Gameplay

Game of War of war wordt vaak vergeleken met Clash of Clans, dit komt omdat beide spellen immens groot en erg succesvol zijn. Hiernaast valt er bij beide spellen ook een goede dosis aan strategie en actie te beleven. Hoewel game of War er meer volwassener uitziet en een complexe gameplay heeft, heeft clash of clans de harten van zijn fans verovert met een makkelijkere gameplay en een boek met duidelijke regels.

In de basis ben je bezig met hetzelfde als in elke strategisch spel, je bouwt een rijk op doormiddel van het verzamelen van je resources. Game of War Fire Age heeft hier veel uitdagende speel optie aan toegevoegd.

Zoals een hero, deze held leid jou wel getrainde leger naar de overwinning. Jou hero kun geheel naar smaak aankleden en upgraden. Allianties hebben ook  een belangrijke rol in het spel. Je kunt elkaar steunen met alle soorten resources en boosters. Maar veel leuker is dat met ze alle campagnes kunt gaan doen, wat het spel ontzettende interactief en uitdagend maakt. Verder zijn er zo nog vele andere leuke details, die je zeker zullen blijven verbazen.

Game of War Fire Age is een spel waar je je eigenlijk niet kunt vervelen er zijn altijd wel campagnes en andere levels die je bezig houden. Klik hier voor een beginners guide!

Game of war

Game of war – Aanval

Game of War Fire Age | Ingame Aankopen

Game of War is een free to play spel met de mogelijkheid om ingame items te kopen. Een betalende speler heeft altijd veel meer voordeel en een niet betalende speler heeft veel meer uitdagingen. Er zijn vele forum en andere handige guides die jou kunnen helpen het spel beter te begrijpen.

Game of War Fire Age | Waar te downloaden  ?

Je kunt Game of War Fire Age downloaden op Spele.nl, het spel draait op IOS en Andriod. Ook werkt het probleem loos op de smartphone en op de tablet helaas er is geen desktop versie uitgebracht.

Apple – vereist IOS 6.0 of nieuwer. Werkt met de Iphone, Ipod Touche en Ipad. Android – vereist Andriod 2.3 of hoger. Werkt met de tablet  en smartphone.

Android – vereist 4.0 of nieuwer. Werkt met alle Android toestellen en tabletten.

Tags: , , , , , , , , , , , ,