Godus large

Godus [app]

08/12/2014

Godus een spel waarin jij heerser bent van al het land en al het leven. Het spel is bedacht en gecreƫerd door DeNa Corp.

 

Godus | look and Feel

Godus, alleen al de naam schept hoge verwachting bij een nieuwe speler. Spele.nl heeft het spel nu net twee dagen , ondanks dat we nog lang niet alles weten kunnen we je de basis regels van Godus al voorleggen. Godus geeft je vanaf het begin al het gevoel van macht, je kunt verschuiven met land, bomen en stenen. De aanraking in het spel zijn niet blokkering wat zorgt voor behoud van de natuurlijke landschap van het spel. Ook al zijn de grafisch op Ipad en Iphone niet optimaal het neemt de kracht van Godus niet weg. In vergelijking met andere landscape spellen mis ik hier wel de handige icoontjes aan de zij kant van de scherm.

Godus 2

Godus | Cards

Kaarten zijn een soort upgrade in het spel, vanaf het begin unlock je hier mee nieuwe opties en nieuwe gebouwen in het spel. Alle beschikbaar kaarten kun je zien in je optie scherm. Tevens liggen er items verstopt in kleine goud kleurige kisten. Deze zijn verspreid over het hele veld.

Godus | Gameplay

Godus werkt nog niet helemaal optimaal op de Ipad 3, het scherm reageert wat traag, en je dorpelingen werken niet altijd mee. Desondanks is het spel prima te spelen. Het doel van je spel is het opbouwen en uitbreiden vanaf je eerste twee mensen. Het spel is goed opgebouwd want je leert stap voor stap alle elementen van het spel. Je kunt oude gebouwen nieuwe leven inblazen, zelf huizen bouwen en zelfs je eigen goden kiezen.

Godus

Godus | In game betalingen

Godus vereist een email adres of een Facebook login. Het spel is geheel gratis te downloaden. Wel heeft het spel ingame aankopen in vorm van gems. De ingame aankopen worden niet continu gepusht ook word er geen gebruik gemaakt van advertenties. Helaas is Godus alleen nog te downloaden van de IOS store dus hij werkt nog niet op Andriod apparaten.

Tags: , , , , , , , , , ,