Blog_afb_770x300px

Knutsel Mama Spel

05/07/2015

Zondag 10 mei 2015 is het de dag dat alle mama’s in het zonnetje worden gezet. Het is dan Moederdag! Elk jaar valt Moederdag op de 2e zondag in de maand mei. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld wordt Moederdag gevierd. Echter niet in elk land op dezelfde dag. In Engeland wordt het bijvoorbeeld 3 weken voor Pasen gevierd en in Frankrijk op de laatste zondag van mei. Maar in alle landen staat op Moederdag het verwennen van moeders centraal.

Op school heb je waarschijnlijk al iets moois voor je moeder geknutseld of misschien heb je wel al een mooi cadeautje gekocht. Nu kan je online op Spele.nl ook iets, helemaal gratis, in elkaar knutselen! In het spelletje Knutsel Mama van Spele.nl kan je een foto uploaden en bewerken. Dit hebben we speciaal voor Moederdag gemakt.

Alle Moederdag kenmerken zitten in dit spelletje. Denk aan een mooie bos bloemen, cadeautjes, knuffels, en zo nog veel meer leuke dingen voor je mama. En welke moeder wil er nu niet heel mooi uitzien? Het leuke is dat jij nu kan bepalen hoe ze eruit komt te zien! Je kan je moeder ook een beetje pesten… Je kan haar er namelijk heel gek uit laten zien. Want naast de ruime keuze uit verschillende stickers en frames, kan je ook leuke assets toevoegen. Hiermee kan je de gezichten op de foto veranderen! Denk hierbij aan gekke ogen, mond, hoedjes, mutsjes, snorren, en nog veel meer. Herkent je moeder zichzelf straks nog wel?

Normaal knutsel je waarschijnlijk samen met mama, maar nu knutsel jij met je moeder (haar foto). Op Moederdag is het een originele manier om haar te verrassen! Kies een leuke foto van haar, of eentje waar jullie allebei opstaan en ga helemaal los! Plaats er een mooie, lieve, grappige of andere tekst bij en je moederdagcadeau is compleet.

De geknutselde foto kan je natuurlijk ook op Facebook, Twitter of Instagram zetten en haar taggen.

Tags: , , , ,