landleven770x300

Landleven Update!

09/09/2014

Landleven heeft zojuist een gigantische update gekregen. Je kunt nu gebruik maken van de water ranch (water boerderij). Om de water ranch te kopen moet je wel eerst level 25 of hoger zijn. De meeste van jullie zijn dat natuurlijk allang en kunnen direct naar de shop gaan om hem aan te schaffen. Dit doe je door op de warme luchtballon te klikken. Zoals de naam al zegt, is de waterranch hoofdzakelijk bedenkt met water, maar er is ook een stuk land. Het is de perfecte plek om jouw waterdieren te verenigen en ze een waanzinnig nieuw huis te geven. Kun jij een droomachtig waterlandschap creëren?

Met deze Landleven update krijg je tevens de kans om nieuwe items en gebouwen te gebruiken. Zodra je de water ranch ontgrendeld krijg je een gratis gebouw (het drooghuis) en een geweldige duikboot. De nieuwe dieren, zaadjes en andere items kun je allemaal in de winkel terugvinden.

Als je waterplanten oogst moeten ze eerst worden gedroogd. Dat doe je in het drooghuis. Zodra het drooghuis vol is kun je geen waterplanten meer oogsten tot er opnieuw plaats is in het drooghuis. Breid je territorium uit met deze te gekke Landleven update en krijg de nieuwe waterranch!

Haal hem nu!

Tags: , , , , , ,