make them jump large

Make them Jump

07/28/2014

Make them Jump is weer nieuwe hit van het Ketchapp Gaming bedrijf, het spel staat op nummer 1 in VS. Naar verwachting zal het spel ook hoog binnen komen in de Nederlandse download lijst.

Make Them Jump | Look and feel

De gamers die 2048 hebben gespeeld zullen zien dat het menu 1 op 1 is gekopieerd, tevens ook de grafisch eigenschappen en de opbouw van het spel. Het spel is netjes en duidelijk in elkaar gezet, weinig opties en gericht om puur te spelen.

Make Them Jump | game play

Het spel spelt gemakkelijk. Met een lichte druk op je scherm spring je en meer is er ook niet mogelijk. In dit leuke brian train puzzel spel ben je actief bezig in meerdere schermen. Het is absolute geen makkelijk spel. Het vergt reactie snelheid, alertheid en veel concentratie. In elke spel wordt het scherm verdeeld in 2 of meer aparte spellen, ondanks dat elk spel het zelfde is zijn de obstakels niet gelijk tijdig. Dus elke scherm heeft zijn eigen tempo. Om het spel Make Them Jump overzichtelijker te maken is er gekozen om elke spel een apart te kleur te geven wat het spel spelen wat gemakkelijker maakt.

jump 3

Make Them Jump | ingame payments

Ouders maakt u zich geen zorgen over ingame betalingen want dit spel heeft ze niet. Het spel is geheel gratis te spelen. Helaas krijg je soms wel veel advertenties achter elkaar te zien.

jump2

Make Them Jump | Waar te spelen?

Make Them Jump is beschikbaar voor alle mobiele platformen, IOS en Andriod. De game is super te spelen op de tablet. Op je mobiel is het wat vervelender want alle kleine schermen zijn niet super handig.

Tags: , , , , , , , ,