Pepper-Panic-Saga-_Large

Pepper Panic Saga [Facebook game]

10/16/2014

Pepper Panic Saga, wederom een nieuwe spel van de bekende gamer maker King. Team Spele.nl adviseert jou om alvast een paar weken afscheid te nemen van je vrienden en familie want Pepper Panic Saga houd je vast en laat je ook niet meer gaan.
De nieuwe matching tiles puzzel spel van King is net een nieuwsgierige puppy met veel verstopte trucjes.

Pepper Panic Saga | Look and Feel

De Candy Crush Saga design leeft nog altijd door in de King spellen, zo ook in Pepper Panic Saga. Ondanks dat we weer een andere thema hebben is dit overduidelijke een spel uit King fabriek. Je kon al raden dat dit spel vol zit met kleurvolle pepertjes en paprika’s. In de Pepper Panic Saga thema wordt je bij gestaan door de super behulpzame puppy Pepper. In deze versie van de King games moet je goed voor je land zorgen. Jou hond Peper is geen natuurlijke boeren dus bij het groot brengen van gewassen is jou inzet ook hard nodig.

Pepper Panic Saga | Gameplay

Pepper Panic Saga is natuurlijk een matching tiles spel die veel weg heeft van zijn voorgangers. Om deze weer wat anders te maken heeft King gekozen voor groeiende gewassen. Dit houd in dat als je drie rode pepers op een rij wegspeelt, ze veranderen in grote pepers welk je ook weer moet weg spelen. Dit vraagt om een hele andere strategie dan we kennen bij de Candy Crush Saga.
We hebben Pepper Panic Saga met het hele team bij Spele.nl geprobeerd en we merken dat voor sommige verslavender is dan voor andere. King weet de speler heel goed in te pakken in het spel, de verschillende doelen laten je keer op keer spelen. Pepper Panic Saga is zeker ook een aanrader voor de gene die de King spellen een beetje zat zijn!

Pepper-Panic-Saga_small

Pepper Panic Saga | Ingame aankopen

Pepper Panic Saga is een free to play premium game, dan mag je advertenties en ingame aankopen verwachten. Zoals altijd kun van alles en nog wat aanschaffen om het spel makkelijker te maken voor jezelf. Zo hebben we boosters, levens en zelfs extra stappen. Je ontvangt in het begin wat goud. Je kunt het spel ook uit spelen zonder iets kopen, wat opzicht een best leuke uitdaging is.

Pepper Panic Saga | downloaden

Helaas is Pepper Panic Saga  alleen beschikbaar voor de Facebook gebruikers. Of de mobiele versie nog online komt is nog niet duidelijk.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,