Pyramid Solitaire Saga 770

Pyramid Solitaire Saga

07/15/2014

Pyramid Solitaire Saga, gecreëerd door game maker King, is zo juist gelanceerd en het beloofd weer een grote hit te worden. King kennen we onder andere van Candy Crush Soda Saga en Bubble Witch Saga 2.

Pyramid Solitaire Saga | Game Play

Pyramid Solitaire Saga is een bestaand spel wat eigenlijk een upgrade heeft gekregen van King. Het decennia oude spel Solitaire bestaat al jaren in verschillende versies zowel offline als online. Wat we nu wel gewend zijn van King is dat het bedrijf ontzettend goed is in het re-designen van een bekend spel. Dit hebben ze ook goed gedaan bij Pyramid Solitaire Saga. De indeling en gebruik van alle knopjes klopt helemaal. Het werkt heel soepel zonder een moment van twijfel. Hiernaast heeft King ook hun grafische talenten goed bij ingezet. Het spel speelt zich af in de woestijn waar je samen met Helena en Kingsley spannende plekken in Egypte afreist.

Pyramid Solitaire Saga | Punten verdienen.

Het spel is niet ingewikkeld. Je hebt voor je een kaart liggen bijvoorbeeld 7. Je mag hier op een kaart plaatsten met 1 punt hoger in waarde of lager. Je mag dus op de 7  een  6 of 8 plaatsen. We pakken nu de 8,  dan mag nu een 7 of een 9 aanklikken. Zo ga je door tot je de gouden kaarten hebt weggespeeld.  Je kunt extra punten verdienen door snel de beestjes te tikken die op het scherm komen als je een gouden kaart hebt weggespeeld. Ook  krijg je punten voor de ongebruikte kaarten op de stapel.

Pyramid Solitaire Saga | Wat is er veranderd?

Wat voegt King toe aan dit bekende spelletje? In Pyramid Solitaire Saga heeft King alle kaarten weergeven in piramide vormen. Onder deze vormen zitten goud kleurige kaart die je moet gebruiken om een level te behalen. Pyramid Solitaire Saga heeft  maar liefst 100 levels om doorheen te knallen. Ook Pyramid Solitaire Saga houd wel van een stukje competitie wat te merken is aan de score bord waar je al je familie en vrienden goed in de gaten kunt houden.

Pyramid Solitaire Saga | Ingame aankopen

Helemaal gratis is Pyramid Solitaire Saga niet. Niet geheel verassend kun je weer booster kopen. Deze geeft je jokers of extra zetten in het spel om een level te behalen.  Maar een echte gamer behaalt het spel altijd zonder aankopen.download (1)

Pyramid Solitaire Saga | welke platformen en waar te downloaden?

Pyramid Solitaire Saga was alleen beschikbaar voor Facebook, waar het spel ontzettend veel fans heeft gekregen. Sinds kort is het ook beschikbaar IOS en Andriod. Tevens werkt prima op de tablet en smart Phone. Voor de Facebook lief hebbers komt er binnen kort ook een nieuwe update aan.

Pyramid Solitaire Saga Walkthroughs kunnen allemaal hier worden bekeken! download

 

Tags: , , , , , , , , , ,