swing large

Swing Copters

08/21/2014

Swing Copters, het spel is sinds vandaag online en het is ongelofelijk moeilijk! Niet te doen, om gek van te worden, maar toch een ongelofelijke uitdaging voor reactie tijd en controle!

Sinds vanochtend is de wereld wijde download race van het nieuwe spel Swing Copters gestart. Team spele.nl heeft het zeker een uur uitgeprobeerd en we komen echt niet verder dan de 3 punten. En de 3 punten hebben we maar 1 keer gehaald!

Swing Copters | Look and Feel

Ondanks dat het spel Swing Copters  in een 8-bit stijl gedesigned is werkt het optimaal en reageert het spel goed. Dus er geen haperingen of andere kleine bugs te vinden. We hebben het alleen op smartphones gespeeld omdat het op de tablet nog onhandiger is, en de kans dat je je tablet stuk wilt gooien iets te groot is. Dus wij raden je aan om dit spel op je mobiel te spelen.

Swing Copters | game play

Swing Copters is geheel te spelen met 1 druk op de knop, dat maakt het spelen normaal gesproken makkelijker. In dit geval is dat niet zo, als je het spel al hebt gedownload dan heb je waarschijnlijk even met deze vraag gezeten: HOE SPEEL IK SWING COPTERS? Om eerlijk te zijn denk ik  de maker Dong Nguyen het spel zo heeft gemaakt dat het eigenlijk onmogelijk is om te spelen, maar toch is hier het antwoord op jullie vraag; Swing Copters beweegt non-stop van links naar rechts, de helikopter vliegt de andere kant op zodra je op het scherm tapt. Als je dit snel achter elkaar doet dan vlieg je in theorie recht omhoog.  De truc van het spel is om op de juiste momenten op tap te drukken zodat je er swingend door heen gaat.

Swing Copters | highscore behalen

Onmogelijk! Ook zijn er nog geen cheats, trucjes of andere hacks te vinden.

Swing Copters | downloaden

Je kunt swing Copters downloaden op IOS en Playstore, spele.nl adviseert je om het spel lekker op je smartphones te spelen. Veel game plezier.

Tags: , , , , , , , , , ,