swing large

Swing Copters

08/19/2014

Swing Copters komt er aan, eindelijk is het dan zover. De maker van de Appstore hit Flappy Bird komt 21 augustus met een nieuw spel genaamd Swing Copters. Ondanks dat de game Developer Dong Nguyen een tijd niets van zich heeft laten horen, lijkt hij klaar om zijn tweede game te lanceren.

Swing Copters is de naam van het vervolg op Flappybird, het grappige van deze naam is dat sinds Flappybird een hit werd veel andere game developers de keywoorden op een andere manier hebben verwerkt in hun titels. Dong Nguyen die vindt dit helemaal niet nodig en heeft zelf de naam Swing Copters bedacht. ( wat eigenlijk best goed klinkt )

Swing Copters | look and feel

Swing Copters kun je pas downloaden op 21 augustus, gelukkig heeft Dong Nguyen ons niet met lege handen achter gelaten. Hieronder kun je alvast de eerste trailer van Swing Copters terug vinden, kleine waarschuwing, zelfs de trailer is verslavend. Het spel is gedesigned in de vertrouwde 8-bits versie, gelukkig zijn dit keer de Mario achtige elementen er uit gehaald. Dong Nguyen heeft ook een beetje gesleuteld aan het geluid, momenteel is het niet en heel vervelend geluid maar deze kan zeker kan irriteren op den duur.


Swing Copters | Gameplay

In Swing Copters vlieg je naar boven in plaats van naar rechts wat de game ervaring iets aangenamer maakt. De besturing van het swing helikoptertje wordt gedaan met 1 druk op de knop, deze beweegt jou van rechts naar links. Zoals je op het filmpje kunt zien moet je niet alleen de balken ontwijken, maar je moet ook oppassen voor rondslingerend hamers.  Je kunt er oprekenen dat het absolute geen makkelijke highscore spel wordt!

Zo te zien hebben we een geheel nieuw spel gekregen van meneer Dong Nguyen, de gameplay en design visie zijn wel het zelfde gebleven. In Swing Copters zal je weer moeten oefenen om meer dan twee punten te kunnen halen, dit is dan ook het kracht van de game. Ondanks dat je vaak game over bent zorgt Swing Copters ervoor dat je keer op keer op play drukt.

swing copter copy copy

 

Swing Copters | ingame aankopen

Swing Copters is zeker weten helemaal gratis te downloaden, er zullen wel advertenties in verwerkt worden. Hoe hoog de advertentie frequentie word weten we nog niet. Je kunt de advertenties weg halen door de enige ingame aankopen te doen, welke maar 0.99 cent kost.

Swing Copters | downloaden 

Vanaf 21 augustus is het spel te downloaden op spele.nl. Het spel zal hoogstwaarschijnlijk uitkomen voor de Andriod en IOS markt. Het spel zal tevens op alle tablet en smartphones prima te spelen zijn. Voor de desktop versie zal je nog even moeten wachten.

Swing Copter | cheat truces en hints 

Vanaf 21 augustus zullen we je overspoelen met alle Cheats, trucjes en hacks!

 

Tags: , , , , , , , , , ,