swipe the arrows groot

Swipe the Arrow

07/30/2014

Swipe The Arrows is zo juist gelanceerd door Ketchapp gaming bedrijf en na 5 min spelen wisten we het al, dit word een hit review. Spele.nl is verliefd geworden op simplistische stijl waarmee Ketchapp hit na hit uit brengt.

Swipe the Arrows | Look and Feel

Swipe the Arrows past geheel in de simplistische stijl van Ketchapp. Het spel is geheel in zwart en wit gemaakt. Hiernaast de gehele menu stijl is gekopieerd van hun eerdere games zoals 2048 en Make Them Jump. Het spel zit weer lekker gemakkelijk in elkaar en speelt heel lekker.

Swipe the Arrows | Game Play

Swipe the Arrows speel je eigenlijk net als het spel Piano Tiles, snelle reageren en snel denken. Je hebt in dit spel twee soorten pijlen. Zwart en zwart wit, de zwarten pijlen swipe in de richting van de pijl in de zwarten wit pijlen doe je het tegenovergestelde. Twee simpele taken toch?, helaas komt er ook wat tijd en snelheid bij kijken. De pijlen worden in verschillende manieren afgebeeld wat af en toe voor verwarring zorgt. Bij zulke spellen moet je altijd goed opletten want het game is gemaakt om jou af te laten gaan. Swipe the Arrows | in game payments Zijn er niet! Swipe the Arrows is geheel gratis.

Swipe the arrows 2

Swipe the Arrows | Downloads

Je kunt Swipe the Arrows nu al spelen op Andriod en IOS platformen. Het spel werkt goed op de tablet en op je mobiel. Swipe the Arrows speelt en stuk lekker op je mobile dan op je tablet.

Tags: , , , , , , , ,