Talking tom large

My Talking Tom

08/04/2014

My Talking Tom, is een stout ogende huisdier die een goede verzorger nodig heeft. My Talking Tom is gecreëerd door Out Fit 7 gaming bedrijf, en staat nu op 100.000.000 + downloads.

My Talking Tom | Look and Feel

My Talking Tom valt zeker in de premium free2play spellen. Het is een kwaliteit spel met veel opties. Team Spele.nl heeft het spel de hele week uitgeprobeerd en om het eerlijk te zeggen valt het spel een beetje tegen. Ten eerste konden de grafica een stapje hoger zijn, ook zou de kat meer moeit mogen doen om zich te binden met de speler. Hiernaast is er voor een kinderspel iets te veel gebruik gemaakt van commerciële aspecten! Deze mogen absolute minder in de volgende versie van My Talking Tom.

My Talking Tom heeft Absolut ook goed aspecten in de game zitten. Talking Tom heeft veel verschillend animaties waardoor het spel niet in herhaling valt. Het spel heeft 50 levels wat betekend dat je het met een eindedoel speelt. Dit maakt het spel wat aangenamer en wekt de nieuwsgierigheid naar de laatst levels.  Ook groeit je huisdier bij elke level een beetje mee, zo kun je  de vooruitgang goed zien.

My Talking Tom | Game Play

We kunnen er echt niet omheen Talking Tom heeft te veel reclame en schaamt zich niet om ingame aankopen continu te promoten. Wil je het spel uitspelen zonder ingame aankopen dan moet je je goud goed sparen. Deze krijg door minigames te winnen en je goud voorraad niet uit te geven aan kleding of andere accessoires voor je katje Tom.

My Talking Tom 5

Met My Talking Tom speel je door 50tig verschillende levels , je hoofddoel is goed te zorgen voor je huisdier. Dit doe je doormiddel van het geven van eten, slaap en natuurlijk door te spelen met Tom. Je krijgt hiervoor ook veel verschillende mini spellen te spelen, welke erg leuk zijn voor kinderen. De kleine spellen zijn goed te begrijpen voor kinderen en ook de vertaling is heel correct en duidelijk gedaan.

Doorgaans speel je Talking Tom doormiddel van korte sessies. Je vult aan wat je huisdier opdat moment nodig heeft, dit kan dutje of even eten geven zijn. Hiernaast speel je vrij vaak een kort spelletje.

My Talking Tom  | In game aan kopen

Het spel is gratis en je kunt het spel ook uitspelen zonder ook maar iets in het spel te kopen. Maar koop je niks blijven de advertenties zich vertonen. Het spel heeft meerder manieren om je te lokken in de in game aankopen.

My Talking Tom | Download en apparaten

My Walking Tom is beschikbaar voor alle platformen, IOS, Andriod, Windows Phone en voor op de desktop. Dit noemen we nou echt crossplatform. Het spel speelt even lekker op de tablet als op de smart Phone. Wel raden we aan om kleine kinderen op de tablet te laten spellen en uit te leggen waar alle knopjes voor dienen.

Talking Tom Cat 2 screen shot

 

Tags: , , , , , , , , , , ,