Toilet & Bathroom Rush 3

Toilet & Bathroom Rush

08/05/2014

Toilet & Bathroom Rush is het ultieme spelletje voor op de wc. Dat is precies wat de makers van Toilet & Bathroom Rush ook wilden, het spel komt van Gaming bedrijf Candy mobiel.

Toilet & Bathroom Rush | Look and feel

Toilet & Bathroom Rush is een 2d game met daarin 14 mini spellen die je snel moet oplossen. Het ziet er allemaal vrij simpel uit, en is echt gericht op snel spelen zonder al te afleidingen. Daarom past de 2d uiterlijk hier goed bij. Vooralsnog is Toilet & Bathroom Rush alleen beschikbaar voor op de Andriod.

Toilet & Bathroom Rush | Game Play

Om eerlijk te zeggen begrepen we niet bij alle spellen wat nou precies de bedoeling was of beter nog met welke beweging het spel gespeeld moest worden. Maar dit leer je snel en het is best verslavend. Er zijn in totaal 14 mini games in Toilet & Bathroom Rush. Ze zijn allemaal anders, wel hebben ze de zelfde tijdslimiet. Bij het ene spel wordt je reactie snelheid getest doormiddel van het door doodslaan van kakkerlaken en bij een andere moet je goed opletten dat je niet een vies scheetje te ruiken krijgt. We zijn altijd wel iets op onze mobiel aan het doen vooral op de wc, maar om een speciaal spel te krijgen voor op de wc is toch een stuk leuker. Je mag het overigens overal spelen, zo als wij bij Spele.nl het doen.

Toilet & Bathroom Rush 2

Toilet & Bathroom Rush | in app aankopen

Geheel gratis en geen in app aankopen! Wij houden van Toilet & Bathroom Rush! Oke oke je kunt 1.99 betalen om de advertentie te verwijderen!

Toilet & Bathroom Rush | waar te downloaden

Toilet & Bathroom Rush is helaas nog alleen te downloaden voor op de Andriod apparaten. Een kleine aanrader is om lekker op je mobiel te spelen in plaats van de onhandige tablet mee te nemen naar de wc.

Toilet & Bathroom Rush

Tags: , , , , , , , , , ,