the tower 1

The Tower [app]

09/01/2014

The Tower is het nieuwe mobiel en tablet spelletje van Ketchapp gaming company. Dit bedrijf brengt elke week een nieuwe spannende highscore game uit. Spele.nl is klaar om de The Tower highscore te breken, jij ook?

The Tower | look and feel

Zoals alle spellen van Ketchapp is the Tower gecreëerd om snel en gemakkelijk te spelen. Dus niet te veel menu opties en andere onzin maar gelijk gamen. Het moet voor Ketchapp absolute een uitdaging zijn om elke week met iets nieuws en spannends te komen, maar toch verbazen wij ons elke week weer. In The Tower is het de bedoeling dat je de blokjes op elkaar stapelt maar let goed op! De touche screen is erg gevoelig dus het moment van drukken is erg belangrijk!

the tower 1  3

The Tower | game play

In The Tower spel is het de bedoeling dat je op het juiste moment op je scherm klikt. Je begint met een basis gebouw, hier boven komen allemaal balken langs. Elke dat jij op het scherm klikt plaats de balk zich direct op jou basis gebouw. Alleen alles wat uitsteekt valt er elke keer af, waar door je eindigt met een steeds kleinere gebouw en uit eindelijk game over bent. Gelukkig kan je in dit spel een kleine booster gebruiken, deze onthoudt je laatste checkpoint. Dit maakt het makkelijker om een hoge score te behalen.

the tower 2

 

The Tower | highscore

De highscore staat momenteel op 852, jammer genoeg zijn wij niet verder gekomen dan de 175. Aan jou de uitdaging om de 1000 te halen!

The Tower | Reviews

4.8 van de 5 in de Apple store.

het is een lekker te spelen highscore game

super, alleen jammer dat er geen levels zijn.

heerlijk spel, speel het al de hele nacht

The Tower |downloaden

The Tower is beschikbaar voor IOS 4.3 of hoger, kunt het op de IPad en op de IPhone spelen. Helaas is er weer geen Android versie gekomen.

 

screen480x480

 

 

Tags: , , , , , , , ,