watercolors-iphone-ipad

Watercolors

07/29/2014

Watercolors is een game gecreëerd door de developers bij Adonis software. Het spel heeft in de eerste twee weken al 1.5 miljoen gebruikers aan zich weten te binden. Spele.nl is natuurlijk super nieuwsgierig naar dit nieuwe hit spelletje!

Watercolors | Look and feel

Watercolors is een puzzel spel waar bij je verschillende kleuren moet mixen en combinaties moet maken om te winnen. Het spel begint met een snelle en duidelijke uitleg van de spel regels. Vervolgens heb je de keuze uit een time trial of de campagnes. Natuurlijk begin je lekker met de campagnes waar van er 7 zijn met elk 45 levels! Al van het moment dat je het eerste spel opent merkt je dat het kwaliteit vanaf spat. Alle icoontjes bewegen mee. Het is net alsof we het spel in een eerdere level al hebben gespeeld het voelt heel natuurlijk. Zonder twijfel is Watercolors een van de beter gedesignde puzzel spellen in de app stores.

 

Watercolors | Game play

Ondanks dat het spel heel natuurlijk aanvoelt is het geen gemakkelijk spel. Het spel draait om het verbinden van verschillende kleur combinaties in een kleuren pas. Je kunt een aantal primaire kleuren mixen om er een andere (overheersende) kleur van te maken. Je kunt bijvoorbeeld geel en blauw mixen om groen te maken. In afbeelding 1 kun je alle mogelijke kleuren combinatie zien.
In Watercolors is het de bedoeling om de kleuren naar de juiste rondjes te brengen.

watercolorsguide1-422x750

In de afbeelding hieronder zie je aan het begin de kleuren blauw en geel. Je brengt deze twee kleuren naar het onderste rondje om zo de level te behalen. In de eerste stage van Watercolors mag je mag 2 primaire kleuren gebruiken, zodra je verder komt komen er meer kleuren bij. Dit spel is een complete uitdaging voor iedereen en zeker een goede training voor je hersen.

Watercolors

Watercolors | Hints, trucjes, Cheats

Nee nee we gaan je dit keer niet gelijk alle antwoorden geven, wel gaat spele.nl je helpen met een aantal slimme tips om Watercolors wat lekker te kunnen spelen.
1 | Laat niet je vinger los van het scherm zonder dat je je volgende zet hebt bepaald. Zodra je dit wel doet denkt het spel dat je al een extra zet hebt gedaan waardoor je dus sterren kwijt raakt.
2 | Zoals in elke app kun je bij Watercolors ook hints gebruiken. Je krijgt er hier 5 cadeau en als je ze opmaakt moet je nieuwe kopen. Maar hints kopen…. klinkt niet zo uitdagende een echte gamer doet het zonder.
3 | Neem je tijd er is geen haast, let goed op de primaire kleuren en zorg dat je deze genoeg ruimte geeft om de volgende zet te kunnen voldoen. Je zult vaak merken dat je eerste zet al de primaire kleuren heeft geblokkeerd
4 | Leer de kleuren combinaties, dit helpt je om in Watercolors sneller na te denken.
5 | Doe de time trial alleen als je bent afgestudeerd aan de hoge school van Watercolors anders ben je binnen no time game over!

 

 

Watercolors | downloaden

Watercolors is beschikbaar voor IOS en Andriod. Wellicht komt hij ook vrij voor de Windows mobile maar dat staat nog niet vast. Het spel speelt ook lekker om alle scherm formaten. Dus of je nou Watercolors op de tablet speelt of op je mobiel het maakt niet uit!

Tags: , , , , , , , , , , ,